Despre noi

Cine suntem?

Smart Project Solutions este o companie tanara infiintata in anul 2009 de catre specialisti recunoscuti in IT-ul romanesc. Cu o pozitie in continua crestere ne mentinem obiectivul nostru ambitios de a furniza solutii complete la un standard nou de profesionalism si creativitate.

Aplicatii software usor de implementat

Solutiile software dezvoltate de compania noastra sunt aplicatii web complet configurabile. Implementarea lor se face pe baza experientei consultantilor nostri specializati in fiecare domeniu.

Interfata intuitiva

Se stie deja ca aplicatiile web au o interfata moderna, extrem de intuitiva in utilizare. Acesta este motivul pentru care compania noastra s-a dezvoltat in directia utilizarii de medii de programare de tip web.

Suport si asistenta in timp real

Compania noastra asigura suport IT Remote in timp real. Rezolvarea situatiilor prin conectarea pe statiile (calculatoarele) utilizatorilor sau pe serverele centralizate de la distanta, ca si cum specialistii nostri s-ar afla langa dumneavoastra putand observa in timp real, pe propriul ecran cum se rezolva situatia sesizata. Aceasta conectare se realizeaza peste o conexiune, de tip VPN, securizata complet.

Valori

Orientare catre client – Ne tinem promisiunile
Incredere si Curaj – Avem incredere in noi insine si curajul de a actiona
Spirit de echipa – Impreuna suntem puternici
Integritate si Profesionalism – Suntem onesti si buni profesionisti
Respect – Ne respectam clientii si partenerii

Solutii software 100% dedicate industriei

Alegerea unei soluții software potrivite unei companii înseamnă atât capacitatea de eficientiza fluxurile de lucru interne, cât și de a crește profitabilitatea business-ului. De aceea, este extrem de necesar ca aplicațiile software să fie adaptate specificului industriei, nevoilor și obiectivelor companiei.

Compania noastra furnizeaza solutii software 100% dedicate, aplicatii care se mulează pe nevoile și workflow-ul firmei dintr-un anumit domeniu de activitate și care oferă funcționalități specifice activității din cadrul firmei.

Servicii profesionale pentru orice companie si orice industrie

Cere o prezentare online

Nu ezita să ne contactezi pentru un Demo online a produselor noastre