Legare interfata Oracle Primavera & sisteme ERP: SAP, Oracle, Maximo, etc
Legare este o soluție de integrare Oracle Primavera, care se concentrează pe problemele cu care se confruntă utilizatorii Oracle Primavera EPPM în situatia de extragere de date, transformare și încărcare. Solutie modulara care servește ca o legătură rapidă și simplă între Oracle Primavera și sistemele ERP, cum ar fi SAP, Oracle, IFS, Maximo prin facilitarea schimbului de date intre aceste sisteme.

Produsul de bază, de asemenea, permite planificarea de informații care urmează să fie partajate între departamente și alte organizații, care nu pot avea acces la Primavera.

Ca cerințe ale unei organizații se maturizeze, abordarea modulară Legare lui protejeaza investitia utilizatorului, cu adăugarea de caracteristici suplimentare, cum ar fi Scheduler, oferind automatizarea sarcinilor obișnuite de schimb de date.

Functionalitati

Legare oferă un mecanism pentru a gestiona cu ușurință complexitatea schemelor de import, export și integrarea într-un mediu multi-proiect, printr-o interfață de utilizator intuitivă, concepută ca o interfata de integrare extrem de prietenoasa;

• Structurile de date Oracle Primavera sunt expuse printr-o serie de liste derulante simpliste, care permite non-experți pentru a crea mapări simple de date în câteva secunde, evitând în același timp, instrumente software costisitoare;

• Informatiile din Oracle Primavera pot fi opțional, filtrat și sortate, în timp ce configurații pot fi salvate și utilizate ulterior de către utilizatori. Schema de integrare se poate menține bi-directional, prin utilizarea modulului opțional de relationare.